Βιβλία


Στη συγγραφική δραστηριότητα του ιατρού περιλαμβάνονται τα εξής βιβλία:

Dr. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος
"Αρτηριακή Υπέρταση" 
Έκδοση 2009
Εκδότης: Ζανδές

   Σκοπός του βιβλίου είναι να ενημερωθεί ο Έλληνας ιατρός με περιεκτικό και πρακτικό τρόπο, για όλα τα συσχετιζόμενα με την αρτηριακή υπέρταση.
   Το βιβλίο είναι ευνόητο και επιστημονικώς ενημερωμένο και τεκμηριωμένο. Απευθύνεται σε νέους κυρίως ιατρούς οι οποίοι βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους για να τους βοηθήσει στην καθημερινή άσκηση της ιατρικής.
   Φέρει καταγεγραμμένη κυρίως την εμπειρία του συγγραφέα, που ασκεί επίσης ιατρική σε πρωτοβάθμιο επίπεδο και ο οποίος χρησιμοποιεί αλγορίθμους και τυποποιημένα βήματα που θα αποτελέσουν την πεπατημένη για ασφαλή χειρισμό ενός υπερτασικού ασθενή.

Βρείτε το βιβλίο Online: ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Β. ΠΑΡΙΣΙΑΝΟΣ

Dr. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος
"Επείγουσα Ιατρική"
Έκδοση 2018
Εκδότης: Ροτόντα

   Το βιβλίο αυτό χαρακτηρίζεται από απλότητα και μεθοδικότητα με σκοπό να μπορεί να το διαβάσει και να το χρησιμοποιήσει άμεσα κάθε νέος ιατρός ή ιατρός επειγόντων περιστατικών.
   Είναι πρακτικό και συνοπτικό, παρέχοντας συγκεντρωμένη γνώση στους ιατρούς που απευθύνεται, ώστε να ενεργήσουν με ασφάλεια, τόσο για τον εαυτό τους, όσο και για τον ασθενή. Απευθύνεται σε αγροτικούς ιατρούς (που ασκούν την ιατρική σε απομακρυσμένες περιοχές), σε νέους ιατρούς, σε ειδικευόμενους, αλλά και σε ιατρούς των Τ.Ε.Π.
   Οι γνώσεις που παρατίθενται είναι κυρίως μέσα από τη σπουδή και την ενασχόληση του συγγραφέα με την Επείγουσα Ιατρική.

Βρείτε το βιβλίο Online: ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ"

Ξεφυλλίστε μερικές ενδεικτικές σελίδες από τα βιβλία: